Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruzie oplossen of niet?

Heyy,
Ik ben een meisje van 15 ik zit nu in het 4de middelbaar. Sorry voor de lange tekst. Ik ga het hebben over vorig jaar.

Dus vorig jaar was m'n klas anders dan die 2 jaar ervoor er zat nu een jongen in uit m'n dorp en mijn ouders denken nog steeds dat ik daar verliefd op ben maar niet dus. Vorig jaar moesten we naar CLB en plots begon die jongen naar mij te sturen en ik snapte er niks van dus deed ik gewoon mee. We werden vrienden op 2 uur tijd maar daarna verwaterde alles.
Nu moesten we ergens in mei naar Gent gaan voor een zoekopdracht ofzo en we moesten daar groepjes voor maken. Ik en m'n vriendin konden kiezen tussen die jongen en z'n vrienden of meisjes die ons duidelijk haatten. We kozen voor de jongens maar dat was volgens mij een groot misverstand.

In het begin was het redelijk tof, ze gebruikten humor enzo maar daarna begon die ene jongen het voortouw te nemen omdat hij zogezegd de meeste kennis had over Gent. (Niet dus)
Daar werd ik al een beetje pissed op, later die dag kwamen we die meisjes tegen en die vroegen naar antwoorden. Omdat die jongen zo vriendelijk was gaf hij hun antwoorden in ruil voor antwoorden voor ons. Ik dacht in mezelf 'doe zelf eens iets meisjes'. Hij zag dat aan mijn gezicht en vroeg of ik er iets tegen had. Toen sprong mijn vriendin in de bres voor me en zei dat het oké was. (Niet waar)

Nu denk ik dat het eigenlijk tijd word om sorry te zeggen want volgens mij hebben we echt veel tijd verloren door die stomme 'ruzie'. (als je het al een ruzie kan noemen)

Ik zou graag weten wat jullie ervan denken....
Groetjes Insperende Spion
gepost door Inspirerende Spion |
88 keer bekeken
4 reacties
Geef 1

Ik zou me er niet te druk om maken. Als je voelt dat er langs hun kant nog spanning hangt als jullie in dezelfde ruimte zijn zou ik het wel even aanhalen bij hun, zo niet zou ik er geen zorgen om maken en gewoon doorgaan met je leven!?

gepost door Unieke Prins |
Geef 0

Hey,

Ik zou inderdaad sorry zeggen, in een stomme ruzie blijven zitten heeft geen nut en zorgt er alleen maar voor dat je niet meer comfortabel met hun kunt omgaan.

Groetjes!

gepost door Ferme Kok |
Geef 0

Heyyy,
Dankjee voor deze reacties.
IK heb het al goed gemaakt maar hij was het al gewoon vergeten dus eigenlijk was er niets aan de hand. :)

gepost door Inspirerende Spion |
Geef 0

Ik zou als ik jou was die meisjes aanspreken!

gepost door Anoniem |
Geef 1

Plaats een reactie